Esports 14/06/2013

Claassen vol el cessament immediat del pobler

Classen i Pere Terrassa volen que es decideixi sobre el fitxatge de José Luis Oltra i del nou entrenador del Mallorca B

M. R.
1 min
Utz Claassen, a l'estadi de Son Moix durant un partit.

Palma.Des del 3 de maig passat el consell d'administració del Reial Mallorca no s'ha reunit. Durant aquest mes i deu dies, l'equip ha descendit a Segona i s'ha fitxat José Luis Oltra per dirigir el nou projecte de l'entitat a la categoria de plata sense que els consellers no hagin pogut rebre explicacions o poder oferir el seu punt de vista.

Aquesta situació és considerada un escàndol sense precedents per part d'Utz Claassen i Pere Terrasa. Així, ambdós, a més del conseller Pep Roig, exigiren la convocatòria de l'òrgan de govern de l'entitat a Llorenç Serra Ferrer mitjançant un requeriment notarial al qual va tenir accés l'ARA Balears.

S'hi demana al pobler la convocatòria en el període més breu possible del consell d'administració. A més, s'hi adjunta l'ordre del dia que s'ha de tractar en aquesta reunió.

L'ordre del dia que els tres consellers volen que es tracti està compost de 20 punts. El punts més destacats són la decisió sobre el "cessament immediat" de tots els càrrecs que ostenta Llorenç Serra Ferrer: director esportiu, president en funcions i vicepresident del consell d'administració i apoderat. Així mateix, volen que es decideixi sobre el fitxatge de José Luis Oltra i del nou entrenador del Mallorca B, sense descomptar l'estat dels comptes de l'entitat o el nou pressupost que el conjunt haurà de tenir a la Segona Divisió.

stats