Misc 27/08/2013

Casillas veu des de la banqueta la polèmica victòria del Madrid

Benzema marca i el Granada reclama un penal a falta de 6 minuts

M. Molina
2 min

BarcelonaEl Reial Madrid va sumar ahir la segona victòria de la temporada, i una vegada més va haver de patir per endur-se els tres punts. Els de Carlo Ancelotti van tenir ocasions de sobres per golejar, però no van estar fins de cara a porteria i van patir fins al final, quan el Granada els hauria pogut sorprendre, igual que la temporada passada. Hauria passat si el català Estrada Fernández hagués xiulat un penal clar de Casemiro sobre Buonanotte a falta de sis minuts.

Totes les mirades estaven posades en la porteria i Ancelotti va tornar a optar per deixar Casillas a la banqueta i fer jugar Diego López. El capità blanc, que es va tornar a negar a escalfar-se, va veure des de la banqueta com el seu equip desaprofitava múltiples ocasions després d'un inici elèctric, amb joc vertical i arribades constants durant la primera mitja hora de partit.

El Madrid es va avançar gràcies a un gol de Benzema, després que Cristiano trenqués el fora de joc i li cedís la pilota per marcar a plaer. I hauria pogut ampliar diferències si l'àrbitre no hagués anul·lat el meravellós gol d'Özil perquè els blancs havien servit la falta prèvia amb la pilota en moviment. El Granada, al seu torn, va poder reaccionar amb un mà a mà entre El Arabi i Diego López que va atrapar el porter blanc, en la primera i única intervenció de mèrit.

Baixada física

Amb el pas dels minuts, els d'Ancelotti van perdre la frescor física i el Granada ho va aprofitar per acostar-se a la porteria visitant. Eren minuts d'anades i tornades, amb més sensació de perill en les jugades del Madrid, però sense que es concretés cap de les moltes accions ofensives. Les més clares van ser una rematada de cap de Sergio Ramos i un xut al pal d'Isco, mentre que els locals van poder empatar amb una mitja volta de Brahimi que va sortir alta.

L'entrenador del Madrid va decidir canviar Özil -igual que en el primer partit- i el jugador va marxar del camp amb cara de pomes agres, i els blancs van acabar perdent definitivament el poc control de pilota que tenien. A falta de pocs minuts, el Granada va sortir de la cova per buscar l'empat a la desesperada i al minut 84 va arribar la jugada polèmica del partit: Buonanotte va entrar a l'àrea i Casemiro el va fer caure descaradament, però l'àrbitre no va xiular la pena màxima malgrat les protestes locals. El Granada, tot i rondar la porteria de Diego López, no tindria cap altra ocasió.

stats