Publicitat
Publicitat

FUTBOL - REIAL MALLORCA

Carreras dóna voltes a la millor opció defensiva per rebre el líder

Lluís Carreras no perd la fe i ho demostra dia a dia sobre la gespa de Son Bibiloni. El tècnic català continua donant voltes a la millor opció defensiva per rebre el líder, el Deportivo, i ahir mostrà la seva cara més intensa. El seu cantó més exigent amb uns futbolistes que continuen aferrats a l’objectivitat enganyosa dels nombres per mantenir la fe a aconseguir un ascens cada vegada més llunyà.

El tècnic català provà diverses variants ahir per confeccionar la línia defensiva davant el conjunt dirigit per Fernando Vázquez a causa de la baixa per acumulació de targetes d’Agus. La primera era la que construïren N’Sue, Ximo, Bigas i Kevin i la segona va ser la formada per Ximo, Cadamuro, Bigas i Kevin. Una altra de les opcions que experimentà fou la d’avançar la posició de Cadamuro al pivot defensiu.

L’altra gran novetat fou la retirada d’Abdoul Razzagui amb molèsties als isquiotibials de la cama dreta, que el converteixen en dubte per rebre el quadre corunyès. Per part seva, Gerard Moreno féu cursa contínua, a banda dels companys, i la seva participació contra el Depor continua sent dubte. Marco Asensio, després de jugar amb la selecció espanyola sub 19, no participà en l’entrenament.