Esports 20/08/2013

Canvis en un 'staff' tècnic sobredimensionat

1 min

La intenció inicial del club era anunciar els canvis en l' staff tècnicuns dies després que aterrés a Barcelona Gerardo Tata Martino. Però passen les setmanes i Andoni Zubizarreta continua treballant en aquest terreny. S'estan definint els rols i buscant d'acomodar les funcions en una estructura sobredimensionada -a l'equip de Tito Vilanova s'hi han sumat quatre membres, homes de confiança del nou entrenador argentí.

Tot i que el club no ho ha fet oficial, a les figures del preparador físic Elvio Paolorosso i l'assistent Jorge Pautasso -els homes forts del nou equip tècnic, ambdós asseguts al costat de Martino en el partit contra el Llevant-, se'ls ha afegit Raúl Marcovich i Adrián Coria. Tots dos ja fa dies que treballen a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, i són els encarregats d'analitzar els rivals i fer informes dels equips contraris. La incorporació dels dos homes de confiança de Martino complementa el paper que estan duent a terme Jaume Torras, Jordi Melero i Àlex García. Els tres analistes de vídeo són els encarregats de recollir i analitzar en vídeo els rivals i la feina de l'equip durant els partits. En total, doncs, cinc persones formen l'equip de scouting , un nombre molt elevat que farà que un dels tres membres de l'equip de Tito Vilanova canviï les seves tasques i es desplacin a un altre departament.

Durant els pròxims dies, probablement un cop superada la Supercopa, quedarà definit el nou organigrama. L'arribada de Pautasso i Paolorosso ha relegat a un segon nivell Jordi Roura i Aureli Altimira, les figures que podrien acabar sent les més perjudicades dels canvis que prepara Zubizarreta.

stats