L’Atlètic Balears té llicència per somiar contra el Castelló

Son Malferit obre les portes de la segona volta

El Castelló intentarà assaltar avui Son Malferit (12 h), però tindrà davant un Atlètic Balears que és tercer a la classificació i que ve de superar un dels favorits per a l’ascens, l’Hèrcules, per 2-0.

Aquest és el primer partit de la segona volta i ambdós equips hi arriben situats en uns llocs de la classificació que no esperaven a principi de temporada. Els balears havien configurat un equip per poder estar entre els deu primers, però a mitjan temporada es troben tercers i a quatre punts del líder. El discurs ha canviat i a partir d’ara l’objectiu dels baleàrics és mantenir-se a la zona noble de la lliga. “Les notes de la primera part del curs són bones, ara toca continuar en aquesta línia. D’allò que s’ha fet, n’estam orgullosos, perquè ens ha duit fins aquí, però per arribar a bon port hem de conservar aquesta dinàmica. L’equip em transmet confiança”, explica l’entrenador de l’Atlètic Balears, Manix Mandiola.

Mentrestant, el Castelló ha confeccionat una plantilla amb una finalitat. Així, segons el seu director esportiu, Juan Guerrero: “Tot el que no sigui ascendir serà un fracàs”. Actualment l’equip és denovè en la classificació, a quatre punts de la salvació.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF