Misc 26/08/2013

Ancelotti allarga el debat a la porteria del Madrid

El tècnic no diu si farà jugar Diego López o Casillas en el partit d'avui a Granada

Martí Molina
2 min
Ancelotti va dir que primer parlaria amb els porters i després decidiria qui juga.

BarcelonaCarlo Ancelotti cada cop és més conscient que la decisió de deixar Casillas a la banqueta en el primer partit de Lliga portarà molta cua, i que faci el que faci en el partit d'avui a Granada la seva decisió serà interpretada de manera partidista, tant si deixa Casillas a la banqueta -alguns diran que dóna la raó a Mourinho, que ja no el feia jugar l'any passat- com si el posa de titular -els altres diran que l'entrenador ha cedit a les pressions del capità de l'equip-. Per això Ancelotti va esquivar el tema com va poder i va demanar a premsa i aficionats que s'esperessin fins poc abans del partit d'avui en terres andaluses.

El Reial Madrid visita el camp del Granada en l'últim partit de la segona jornada del campionat (21 h, GolT i C+ Liga) i en un dels estadis on la temporada passada va caure derrotat -per 1 a 0 amb autogol de Cristiano Ronaldo-. Totes les mirades estaran posades en la porteria, per saber la decisió que pren Ancelotti respecte al porter titular. "No diré qui serà el porter titular perquè en aquest tema noto que hi ha moltes opinions. Prefereixo parlar abans amb ells dos i després prendre una decisió que no serà definitiva".

L'entrenador estava visiblement molest amb la reacció del públic madridista en el Trofeu Santiago Bernabéu, quan van ovacionar Casillas i van xiular Diego López, i va reconèixer que havia estat una situació "una mica desagradable". "La gent ha d'entendre que no juga Iker o Diego, sinó que ho fa el porter del Madrid", s'escarrassava a dir a la sala de premsa a la prèvia del partit.

Millorar la imatge del debut

La polèmica a la porteria blanca va eclipsar la prèvia del segon partit de Lliga, en què els blancs, a més de sumar els tres punts, també tenen com a objectiu rescabalar-se de la mala imatge que van oferir en el debut a la competició, que van superar amb un joc més aviat pobre i una victòria ajustada contra el Betis (2-1). "Al primer partit ens va costar guanyar. Ara veig bé l'equip, amb confiança per jugar millor", deia el tècnic.

A l'espera que es confirmi el fitxatge de Gareth Bale, els blancs visiten el Nuevo los Cármenes sense els lesionats Illarramendi, Xabi Alonso -que aquesta setmana passada es va fracturar el peu i estarà tres mesos de baixa- i Sami Khedira. Per això Ancelotti possiblement situarà Casemiro al doble pivot, al costat de Modric, i farà entrar Arbeloa en el lloc de Dani Carvajal al lateral dret.

De la seva banda, el Granada confia a tornar a donar la sorpresa contra el Reial Madrid i arriba al partit amb la moral pels núvols després del bon debut al camp de l'Osasuna. Els locals ja poden comptar amb el central Diego Mainz i el davanter Riki, que possiblement seran titulars i seran les novetats a l'onze.

stats