L’EXAMEN DE ‘LA TDP’

Anàlisi de Ricard Torquemada

L'inici del partit

Els primers 25 minuts van ser els millors del Barça de Valverde, juntament amb els finals al Wanda Metropolitano. L’equip va interpretar a la perfecció els marcatges individuals del Sevilla pressionant amb encert quan calia, mostrant-se actiu amb la pilota i sortint amb rapidesa a les transicions. Només va faltar més contundència amb la pilota, però va ser una declaració d’intencions excitant.

Alcácer

Va aprofitar l’oportunitat i va rescatar el Barça de la falta d’efectivitat que pateix des del partit a Grècia contra l’Olympiacos. Alcácer va omplir el camp d’esforços defensius i de desmarcades amb sentit, tot i que no va estar precís tècnicament. Va aprofitar l’errada sevillana al primer gol i va atacar bé el primer pal en la jugada del 2-1, quan ja li quedava poc aire. Porta 3 gols en 284 minuts, cosa que demostra el seu encert.

Valverde

Va tornar a intervenir ajudant l’equip amb detalls clau, com ara crear desconcert en el Sevilla ajuntant Alcácer i Suarez per davant de Messi, fet que va obligar els andalusos a refer els seus marcatges individuals. A la segona part, el canvi de Deulofeu, fent-lo atacar per l’esquerra, va ajudar Paulinho i els seus companys. La idea era donar verticalitat al brasiler, petits ajustos ben calculats per poder guanyar partits.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF