L’EXAMEN DE ‘LA TDP’ EL PRIMER TEMPS ELS SUPLENTS UMTITI

Anàlisi Ricard Torquemada del Getafe-Barça

Un primer temps complicat, una reacció bona i Umtiti, bomber per un dia

El primer temps

A la primera part el Barça no va saber reaccionar contra un escenari advers, per la feina d’un Getafe replegat o el mal estat de la gespa. L’equip va tenir una greu incapacitat per augmentar el ritme, i es va deixar endur a una mena de partit que ajudava l’equip local. El Barça es va veure arrossegat a un escenari d’impotència que va acabar amb el gran gol de Gaku, segurament el jugador amb més qualitat dels locals.

Denis i Paulinho

Els minuts més influents de Denis Suárez des que juga al primer equip del Barça. I després, el moment somiat de Paulinho. I tot plegat, just en un partit en què Valverde, inicialment, havia decidit aparcar les rotacions. En aquest context els jugadors de la segona unitat van fer reaccionar l’equip. Denis va oferir-se, va generar joc associatiu i Paulinho va aparèixer en el seu escenari preferit.

Umtiti

El defensa francès va exercir de bomber, apagant incendis en moments clau, ajudant un Piqué que va patir molt contra el Getafe, ja des que va ser amonestat en els primers minuts. Fort en el cos a cos, va anticipar-se molts cops al davanter del Getafe, recuperant la pilota i transmetent energia en un partit amb un ritme molt baix. Ara mateix el Barça no es pot imaginar sense ell.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF