Publicitat
Publicitat

ALIMENTACIÓ

La sobrassada mallorquina triomfa a la fira Alimentaria

El xef revelació Andreu Genestra, amb una ajudant de luxe com la nedadora de sincronitzada Marga Crespí, varen aconseguir captar l’atenció de centenars de visitants de la fira Alimentaria, que es du a terme a Barcelona gràcies al seu showcooking, en el qual elaboraren tapes amb la sobrassada com a element comú.

L’equip format per aquests dos ambaixadors va causar sensació i les tapes sorprengueren per la seva creativitat i diversitat. La demostració culinària va ser organitzada pel Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca, que no va voler “deixar passar l’oportunitat de ser presents a la fira internacional més important d’alimentació d’Europa”, digueren els seus responsables, encapçalats pel president Jaume Ballester. Els representants del Consell Regulador de la Sobrassada de Mallorca varen aprofitar per difondre la qualitat d’aquest producte i la seva versatilitat, ja que com va quedar de manifest amb les tapes elaborades ahir, es pot presentar de moltes maneres.

Marga Crespí va assegurar que la sobrassada és “molt present” en la seva dieta, a causa de la seva gran aportació nutricional.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF