INFORME DE DELOITTE
Economia 31/08/2013

Els estats financers de BMN, fora de la norma UE

Deloitte ha emès un informe on diu que no s'ha lliurat tota la informació que marquen les normes europees

Arabalears
1 min

Palma.L'empresa auditora Deloitte ha emès un informe sobre els comptes del Grup BMN, format per Caja Murcia, Caja Granada i Sa Nostra, en què afirma que els estats financers intermedis del primer semestre no inclouen tota la informació que requeriria aquest tipus de comptabilitat segons les normes europees.

L'informe, que l'entitat ha adjuntat als comptes del primer semestre de 2013, període en què aquesta entitat va obtenir un benefici net de 5,8 milions, un 20% menys que un any abans, inclou aquesta excepció als estats financers intermedis del banc.

Segons conclou aquest informe "de revisió limitada" dels estats financers intermedis, aquests "no han estat preparats, en tots els seus aspectes significatius, d'acord amb els requeriments establerts per la norma internacional de comptabilitat d'informació financera intermèdia, adoptada per la UE" , afirma Deloitte en aquesta observació que fa als comptes de l'entitat.

Per aquest motiu, l'auditor vol cridar "l'atenció" sobre aquest assumpte i assenyala que els estats financers adjunts hauran de ser llegits "juntament amb els comptes anuals consolidats del grup corresponents a l'exercici acabat el 31 de desembre de 2012"

Banc Mare Nostrum és un grup que procedeix de la fusió de caixes, entre les quals hi ha Sa Nostra.

stats