AEROLÍNIES
Misc 15/08/2013

Vueling creixerà amb la compra de fins a 120 avions

Ara
1 min

Barcelona.Vueling continua creixent i, després d'haver ampliat la seva flota en els últims mesos, preveu renovar-la i fer-la créixer encara més en els pròxims anys amb la compra de fins a 120 avions nous.

Després que la companyia hagi patit tres importants avaries en els últims dies, el grup IAG -propietari de Vueling- va anunciar ahir la comanda de 62 avions nous Airbus A320, que la low cost rebrà entre el 2015 i el 2020. L'acord inclou l'opció de comprar 58 avions més.

Segons el conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, "els nous avions permetran a Vueling continuar l'expansió i substituir part de la seva flota antiga amb aeronaus modernes, més eficients en termes de combustible, cosa que permetrà noves reduccions de costos". Actualment, la companyia amb base al Prat té una flota de 70 avions.

Com a part de l'acord, el grup format per British Airways i Iberia s'ha assegurat l'opció de comprar cent avions Airbus A320 més, que podrien ser per a qualsevol de les seves aerolínies, inclosa Vueling. "Aquesta comanda demostra els beneficis que la fusió proporciona a les nostres aerolínies", va dir Walsh.

stats