4 Preguntes a Jimmy Sher , CAP DEL CENTRE TECNOLÒGIC DE HAINAN
Economia 31/08/2013

"Sou el referent mundial en turisme"

Entrevista amb el cap del Centre Tecnològic de Hainan, Jimmy Sher

1 min
"Sou el referent mundial en turisme"

Per què Hainan tria Mallorca per analitzar-ne la tecnologia turística?

Per dos motius molt senzills. Primer, perquè sou el referent mundial en turisme. Fa molts anys que gestionau amb èxit milions de viatgers i les empreses de les Illes s'han internacionalitzat. A més, el nostre soci Microsoft ens va explicar que havia muntat un Centre d'Innovació aquí. Llavors, volíem veure com funciona.

Quin tipus de solucions veniu a cercar?

Fonamentalment la gestió de la informació turística. A Hainan arriben més de 30 milions de viatgers, principalment xinesos, i necessitam millorar la presentació dels continguts, i sobretot l'accessibilitat. Precisament els sistemes que s'han desenvolupat al Centre Tecnològic de Balears ens poden ser de molta utilitat. De quina manera es concretarà aquesta col·laboració?

Encara hem de parlar els membres de la delegació i altres organismes. Però el govern de la nostra província té molt clar que si maneges bé la informació turística, pots millorar els teus resultats com a destinació. I, per tant, sense entrar en detalls, està clar que volem rebre assessorament dels projectes que ja es fan aquí.

Quina impressió us enduis de les aplicacions que heu vist?

Ja teníem una mica d'informació sobre algunes solucions que s'han desenvolupat i, en la nostra opinió, són molt bones. En el món de la tecnologia, és molt important desenvolupar, però també, com sempre, tenir bona informació. Si ja existeix una aplicació, el més intel·ligent és trobar-la i adaptar-la a les teves necessitats concretes. En la nostra relació amb Balears, està clar que venim a aprendre i que hem encertat el lloc.

stats