Publicitat
Publicitat

CONSELL INTERTERRITORIAL D'INTERNACIONALITZACIÓ

García diu que el mercat exterior és vital

El conseller d'Economia i Competitivitat, Joaquín García, assegurà ahir que "la comercialització de productes i serveis en el mercat exterior és tant una necessitat com una oportunitat per a les empreses"

El conseller d'Economia i Competitivitat, Joaquín García, assegurà ahir que "la comercialització de productes i serveis en el mercat exterior és tant una necessitat com una oportunitat per a les empreses". Així ho va manifestar en el transcurs de la reunió semestral del Consell Interterritorial d'Internacionalització duita a terme al ParcBit.

Es tracta d'un fòrum que promou les polítiques conjuntes de promoció exterior i d'atracció d'inversions a Espanya. Els principals organismes públics i privats compromesos amb la promoció exterior de les empreses espanyoles i en l'atracció d'inversió estrangera cap a Espanya es reuniren a Palma per millorar la coordinació institucional en matèria d'internacionalització.

Els responsables d'aquesta àrea de totes les comunitats autònomes, l'Institut de Comerç Exterior (ICEX), membres de les cambres de comerç i de les patronals empresarials repassaren projectes comuns i parlaren de com fer més eficients els projectes d'internacionalització empresarial.

Ibecnomía

El conseller García també assistí a la presentació de l'Smart Business Group, un col·lectiu que segons el seu responsable, Toni Moreno, "pretén ser un instrument de producció de continguts al servei de les petites i mitjanes empreses", com el nou diari Ibecnomía.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF