VIST AL TWITTER

La revetla de Sant Antoni fa glosar els tuitaires

L'actualitat, en una selecció de piulades

☜ Ferri (‏@ferri61): "Sant Antoni tuitejava. / Tuitejava en català. / El dimoni bravejava / i ho feia en baléà. #arasantantoni".

Amadeu #SOSKobane ‏(@amadeucorbera): "Apuntau aquesta dada / teniu-la avui ben present, / que de sa festa, es president, / no n'ha fet ni una piulada. #SantAntoni @JRBauza".

Ignasi Serra Nicolau ‏(@Ignasiserra86): "Sant Antoni és un bon sant / @JRBauza un mal president. / A sa primera que hi va topar / ja hi va sortir perdent #ARAsantAntoni".

Cosme Bonet ‏(@cosmebonet): "El president des Govern / se pensa que és etern, / pes maig se despertarà, / i es poble l'engegarà. #glosatweet".

Miquel Àngel Pons ‏(@mapons2): "Quatre anys de legislatura ha necessitat el PP per enfonsar sanitat, educació i la cultura #AraSantAntoni".

Xisco Dalmau ‏(@xiscod): "Quina pena que a Ciutat, / #SantSebastià és fluixet, / anirem d'@orgullllonguet, / que sembla, haurà arrasat! #SantAntoni #glosatweet #Palma".

Tolo Jaume (‏@ToloJaume): "Aclaració important: una torrada és botifarró, panxeta, llonganissa i llom. Si duis hamburguesa, és barbacoa, i si posau xistorra, una porcada".

Marcel Pich ‏(@MarcelPich): "Hi ha més garrots de 'selfie' que capells santantoniers davant l'Ajuntament. #Manacor #SantAntoni2015 #arasantantoni".

Miquel Saboner (‏@miquelsaboner): "És avui o demà, el Sant Agustí de Manacor? El trull, volia dir, l'onomàstica tant se me'n fot".

Juan López de Uralde (‏@juralde): "Repeteixi amb mi, Sr. Soria: no indemnitzarem Repsol malgrat no haver trobat petroli a les Canàries... No és ver? #AdiosRePPsol".

Arsenio Escolar (‏@arsenioescolar): "Deu tenir res a veure l'abandonament de Repsol de prospeccions a les Canàries el fet que el petroli estigui avui a menys de 50$ i fa mesos estava a més de 100?".

Joana Maria Escartín ‏(@jomaesbi): "Allò que li passa a Repsol és que li resulta molt més econòmic anar-se'n a països productors de petroli barat. El preu s'ha enfonsat".

Pilar Costa (‏@pilarcosta): "Estam perduts! Acab d'escoltar la vicepresidenta del govern espanyol dir que un país ha de saber si té petroli o no. O sigui, igual que Soria. @balearsdiuno".

Carlos Gómez Gil ‏(@carlosgomezgil): "Que televisions contractin com a tertulians polítics per la seva notorietat en casos de corrupció afegeix més degradació moral a la societat".

Pedro Fullana ‏(@PedroFullanaSER): "Karpin xerra clar: Scepovic no juga per falta d'actitud i Gai Assulin i altres no se'n van perquè es viu molt bé a Mallorca i cobren".

Manel Márquez ‏(@manelmarquez): "Les dictadures amigues d'Espanya, la UE i els EUA: decapitació pública d'una dona a Aràbia Saudita". 

Toni Albà ||*|| ‏(@tonialba): "Això que diu el papa Francesc... És apologia de la violència? Allò de posar l'altra galta, on queda?".

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF