Desossam el carré i tallam el llom a racions. L’adobam amb sal i pebre bo. El confitam cobert amb oli d’oliva durant set hores a 60 graus. L’escolam molt bé. El tallam ben finet i el posam tres minuts al forn a 200 graus. Coem els moniatos al forn amb pell. Els pelam i els passam pel passa purés. Hi afegim suc de llimona, sal, pebre bo i oli d’oliva. Dauram els ossos del costellam al forn juntament amb la bresa de verdures. Quan siguin ben rossos, els cobrim amb el vi negre i el brou de carn, i els fem coure un mínim de quatre hores, aromatitzats amb canyella i vainilla. Quan la salsa estigui ben reduïda, la colam i, a fora del foc, la lligam amb una mica de xocolata negra. Muntam el plat amb una mica de puré al fons, amb la carn calenta i rosseta a sobre, amb la salsa, uns xips de moniato fregit i una mica de fruita vermella. Bon profit!
Carré de porc negre
Moniato vermell
Pastanaga
Ceba
Alls
Xocolata negra
Brou de carn
Vi negre
Sal
Pebre bo
Canyella
Vainilla
Oli d’oliva