Noms propis
Cultura 08/06/2013

Dels clàssics a la reinvenció

1 min

Charo Ruiz

El seu retorn no va decebre. Protagonisme absolut del color blanc, alguns dissenys espectaculars i uns vestits de novia que són pura inspiració. La col·lecció de Ruiz destacà per la sensualitat i alegria de viure, amb la col·laboració exclusiva de Guillem Morales en el disseny d'accessoris.

Tony Bonet

Els seus vestits de novia enamoraren. Vestits reduïts a la mínima expressió iconogràfica del que identificam a una novia. Bonet fa del blanc que identifica Adlib com el seu senyal d'identitat. Les seves creacions s'acompanyaren de les joies d'inspiració marina d'Elisa Pomar.

Ivanna Mestres

La seva feina adapta les transparències d'Adlib als dissenys de llargs, elegants i sensuals vestits de nit. Uns vestits en els quals destaquen la feina de brodats i encaixos.

Isabel Castellar

La col·lecció oferí un exemple més clàssic del que seria l'Adlib "de tota la vida" i que, tot i els seus quaranta anys d'existència, no ha perdut la seva capacitat d'enamorar. Moda d'inspiració romàntica, clàssica i femenina.

Piluca Bayarri

Un nom clàssic de la passarel·la presentà un avançament de la col·lecció 2014 "Ibiza, isla blanca", que presentarà el proper mes de juliol a Miami.

stats