VIST AL TWITTER

70 anys de l'alliberament d'Auschwitz

A més, crítica a la falta de paritat al govern de Grècia i altres temes

Fanny Tur Riera (@FannyTurRiera): "A 70 anys de l'alliberació d'Auschwitz, remou el fetge veure que encara hi ha morts a cunetes i fosses i que un govern 'democràtic' els nega el descans".

Maurici Cuesta (@MauriciCuesta): "70 anys de l'alliberament per tropes soviètiques d'#Auschwitz. Dia internacional de commemoració de les víctimes de l'holocaust. Recordau-ho sempre".

Joan (@0353Joan): "70 anys en què el món va haver de deixar de mirar cap a una altra banda, el dia en què es presentà la realitat de la barbàrie de l'holocaust".

Toni Negre (@antoninegre): "Encara queden veus. Les he sentit a la ràdio. Un cop més, els pèls de punta. #70AnysAuschwitz".

Marçal Isern (@MIsernRamis): "El PP celebrarà el Dia de record de la #SOHA sent còmplice i responsable de l'arxivament de la querella pels espanyols als camps nazis".

Ferran Rosa (@ferranrosa): "Idò començam bé. Cap ministra al govern de Tsipras i Defensa se'n va a la dreta nacionalista.
#greece #thatsnotchange".

ISR (@ISR_): "Govern de Grècia: cap ministra :-( Decepció 'mode on', i d'un gabinet de 40 persones (viceministres, portaveus, etc.) 7 dones (-20%) :-(((((".

Rafel Socias (@rafelst): "Veig que per can Syriza no saben el que és la paritat; deu ministeris sense cap ministra, si no vaig errat".

Joan Colom (@ColomJoan): "Progres espanyols que justifiquen el pacte Syriza-ANEL, però que ataquen ERC pel 'full de ruta de dretes' amb CiU, o l'abraçada Mas-Fernández #coherència".

Ana María Aguiló (@AnaMariaAguilo): "Extrema esquerra pactant amb l'extrema dreta a Grècia? Em sap greu, m'he perdut".

Artur Parrón Guasch (@arturparron): "Sense desmerèixer la (probable) trobada de restes de Cervantes, record que resten 30.000 republicans a fosses comunes que sembla que no interessen".

Gori Estarellas (@guriet13): "Del que es tracta és de fer-nos creure que el canvi és impossible. Si més no ara apareixen alguns dubtes".

Victòria Avellà (@VicAve): "L'avantatge d'optar a la candidatura d'un partit amb perfil ideològic baix és que cadascú pot fer un programa amb les seves pròpies idees.

Antoni Noguera (@toninoguera): "Privatitzar un espoli: un nou capítol de la història d'@aenaaeropuertos i el seu saqueig a les Illes Balears".

Nekane Domblás (@nekanedomblas): "Què és una filtració interessada: periodisme o propaganda?".

 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF