Portada 26/08/2013

Què hi té a veure Justin Bieber?

1 min

Si busqueu la paraula swag a Google Images, segurament us topareu amb unes quantes fotografies de Justin Bieber. L'ídol adolescent és un dels cantants que més repeteix aquesta paraula, i gairebé sempre es vesteix com tot un swag boy : gorra girada, cadenes d'or i pantalons caiguts. Per això, les seves fans, les beliebers , sovint també s'autodenominen swag girls

I partint del fet que per a una gran part de la població tot el que tingui a veure amb Justin Bieber -una de les celebrities més estimades i odiades a la vegada- genera aversió, els swaggers sovint són objecte de burla a la xarxa. A l'Urban Dictionary, de fet, el diccionari d'argot online més extens i popular, el mot swag es defineix com "la fotuda paraula més utilitzada en tot l'Univers". "Els teus fills l'utilitzen, el paio del correu l'utilitza, i el teu fotut gos l'utilitza", continua l'entrada, que assenyala que la paraula swag és en realitat un acrònim de " Something We All Get tired of hearing ": una paraula que tots estem cansats de sentir.

Els nois del portal Doggs també afirmen que la paraula swag comença a estar suada als EUA, i que d'utilitzar-la només alguns rapers ha passat a sortir a absolutament totes les cançons. Per a ells, en definitiva, el swag és un equivalent al que a la dècada dels 80 era el fresh i als 90 el fly : "No dubtem que arribarà un altre terme que el reemplaçarà, que ens agradarà a tots i després ens avorrirà".

stats