Publicitat
Publicitat

Casiraghi i Borromeo: “Sí, encara ho vull”

Una setmana després de casar-se, Pierre Casiraghi (1) i Beatrice Borromeo s’han tornat a casar. Si dissabte passat el tercer fill de Carolina de Mònaco i la cinquena filla del comte d’Arona oficialitzaven la seva relació amb una cerimònia civil al principat governat per la família del nuvi, ahir es va celebrar la cerimònia religiosa, que va tenir lloc a l’illot de San Giovanni, una de les illes Borromees, situades al llac Maggiore, al nord d’Itàlia, i anomenades així en honor a la família de la núvia, que n’és propietària des del segle XIV. De fet, l’illot de San Giovanni és privat i, a diferència de les altres illes, no es pot visitar.

La cerimònia es va celebrar en la intimitat, i només hi van assistir els familiars més pròxims, com el germà gran del nuvi, Andrea; la seva dona, Tatiana Santo Domingo, i el seu fill, Sacha, de dos anys. A continuació, però, es va organitzar una festa amb uns 600 convidats -incloent-n’hi un d’inesperat, la pluja-, entre els quals hi havia una nodrida representació de l’aristocràcia europea -amb els prínceps hereus de Noruega, Haakon i Mette-Marit, al capdavant- i una llarga llista de vips, com la cantant Lana del Rey, la model Poppy Delevingne i l’estilista Lauren Santo Domingo. De fet, la celebració del casament ja havia començat divendres, amb una festa d’acollida als convidats, i avui encara es farà un altre acte abans d’acomiadar-los.

Casiraghi, de 27 anys, i Borromeo, que aquest mes en farà 30, són parella des del 2008. 

Alberto Fabra surt amb Silvia Jato

L’expresident de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra (3) i la model i presentadora de televisió Silvia Jato (4) són parella des de fa mesos. Ho revelava ahir el suplement La Otra Crónica d’ El Mundo, que detallava que s’havien conegut “a principis d’any” en una festa organitzada pel diari La Razón. Tot i que cap dels dos no ho ha confirmat, el mateix mitjà assegura que no se n’amaguen, ja que han compartit viatges en AVE entre Madrid i València i, segons fonts de l’entorn del polític, “ell ja la presenta com la seva parella en alguns sopars que han compartit amb els seus respectius cercles d’amics”.

De fet, Fabra i Jato ja havien sigut fotografiats junts durant la celebració de la Setmana Santa a l’Alcora, a Castelló, al qual ell va assistir com a president autonòmic i ella com a convidada d’honor. Segons explica ara El Mundo, però, va ser l’aleshores líder del PP al País Valencià qui va suggerir a l’alcaldessa que convidés l’expresentadora de Pasapalabra a la celebració.

Fabra, de 51 anys, es va divorciar de la seva dona, Cristina Fontanet, el maig de l’any passat, després de 21 anys de matrimoni i dos fills en comú, un noi de 20 i una noia de 14. Per la seva banda, Jato -que actualment treballa a la televisió pública de Galícia, d’on és originària- va estar casada durant sis anys amb Eduardo San Román, amb qui té tres fills, però el 2011 es van divorciar. Entre el 2012 i el 2013, la presentadora, de 44 anys, va mantenir una relació amb Enrique López, magistrat del Tribunal Constitucional.

Batalla judicial per les fotos de la mort de Kurt Cobain

Una jutge de la ciutat nord-americana de Seattle va arxivar divendres a la nit la demanda del periodista Richard Lee, que reclamava a l’Ajuntament i la policia local que fessin públiques les fotografies de la mort de Kurt Cobain (2). Segons Lee, aquestes imatges podrien demostrar la teoria que ell defensa des de fa temps, segons la qual el cantant de Nirvana no es va suïcidar, com assegura la versió oficial, sinó que va ser assassinat. La jutge, però, ha declinat la petició per defectes de forma, sense entrar a valorar-ne el contingut.

Abans que es fes pública la resolució judicial, la vídua de Cobain, Courtney Love, s’havia posicionat en contra que es fessin públiques unes imatges que, segons assegura, no ha vist mai ni vol veure, i que “inevitablement acabarien penjades a internet”. “La publicació d’aquestes imatges reobriria les meves antigues ferides, ens provocaria, a mi i a la meva família, un dolor i un patiment permanents, inacabables i innecessaris, i suposaria una violació repugnant de la nostra privacitat”, afegia Love en una declaració escrita. La filla de la parella, Frances Cobain, també es va mostrar contrària a la publicació de les imatges, entre altres coses perquè pensa que això faria augmentar el nombre d’amenaces de fanàtics obsessionats amb el seu pare que l’assetgen.

Kurt Cobain va morir el 5 d’abril del 1994, amb 27 anys, i la investigació va concloure que s’havia suïcidat d’un tret al cap. Richard Lee, però, sempre ha mantingut que en realitat va ser assassinat, i així ho defensa setmanalment des d’un programa de televisió. Segons ell, les fotografies de què disposa la policia demostrarien que es va trobar “poca sang o gens” al costat del cos, cosa que invalidaria la teoria del suïcidi.