GUARDONS

Torna una nova edició dels premis ARA Balears

El diari obre la convocatòria perquè els lectors presentin els candidats d'aquesta segona edició, que enguany coincideix amb el tercer aniversari

Ara Balears
2 min
Presenta els teus candidats als Premis ARA Balears

PalmaL'ARA Balears torna a celebrar, i per segon any consecutiu, els premis ARA Balears. Quatre reconeixements destinats a persones, entitats o empreses que per la seva tasca mereixen ser referents en els àmbits de l’educació, la cultura, l’acció social i l’economia; àmbits als quals l’ARA Balears fa especial atenció.

Els quatre guardons honorífics, de periodicitat anual, són el Premi ARA Balears Bartomeu Picornell a la millora de la qualitat educativa, el Premi ARA Balears Toni Catany a la cultura que fa país, el Premi ARA Balears a l’acció social i el Premi ARA Balears a la iniciativa econòmica.

L’ARA Balears vol mantenir el nom de Bartomeu Picornell al premi a la iniciativa, persona o col·lectiva, que ha contribuït a la millora de la qualitat educativa en record i gratitud al nostre company, que va morir el 6 d’abril de 2015 i que sempre va tenir un compromís ferm amb el món de l’educació a les Illes, al qual va contribuir amb nombrosos articles d’opinió i difusió d’informació.

El premi ARA Balears a la cultura que fa país duu el nom del fotògraf llucmajorer Toni Catany com a reconeixement a la seva contribució i a la col·laboració i suport que donà al diari des de la seva creació. L’ARA Balears vol agrair a la Fundació Toni Catany que hagi volgut cedir el nom del fotògraf per honorar aquest premi. El guardó vol reconèixer persones, col·lectius, iniciatives o entitats que han treballat o treballen per la dignificació i la difusió de la cultura pròpia, i que fent-ho amb la qualitat com a premissa contribueixen a enfortir i a vertebrar el nostre país.

El treball i les iniciatives socials també tindran el seu reconeixement. El premi ARA Balears a l’acció social va destinat a posar en valor aquelles entitats, persones o projectes que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones dins la nostra societat.

Finalment, el premi ARA Balears a la iniciativa econòmica es destinarà a posar en un lloc de referència aquelles empreses o persones l’activitat de les quals és un motor econòmic i empresarial per al nostre país.

Presenta al teu candidat

A partir del dijous 5 de maig es poden consultar les bases a la web especial dels premis i s’obrirà un termini de 20 dies perquè es puguin presentar les candidatures que els lectors del diari considerin més adients per optar al reconeixement.

Una vegada tancada aquesta fase de presentació, el jurat de cada premi, que determinarà amb anterioritat i farà anunci una vegada s’hagi conclòs aquest període, valorarà i triarà el guanyador de cada categoria.

El lliurament dels premis es farà durant la celebració del tercer aniversari del diari, al museu Es Baluard, a principis de juny.

Imatge de grup dels guanyadors dels premis ARA Balears
stats