Premi ARA Balears - Toni Catany a la cultura que fa país

Ara Balears
1 min
Premi ARA Balears - Toni Catany a la cultura que fa país

Entenent la cultura com l’element de cohesió i definició per excel·lència de qualsevol poble, i conscients de l’absoluta dependència que tot país té de les seves expressions culturals per transcendir geogràficament i en el decurs de la història, l’ARA Balears vol contribuir a consolidar i donar difusió als referents culturals amb la segona edició del Premi Toni Catany a la cultura que fa país.

El guardó té l’objectiu de destacar els mèrits de persones, col·lectius, iniciatives o entitats que, a través de les diverses expressions culturals, han dignificat o dignifiquen la cultura de Balears, que contribueixen a la difusió tant a les mateixes illes com a fora, i que fent-ho amb la qualitat com a premissa contribueixen a enfortir i a vertebrar el nostre país.

Que aquest premi dugui el nom del fotògraf llucmajorer Toni Catany vol ser un reconeixement molt sentit a la contribució i a la difusió que, a través de la seva obra, va fer dels valors, els costums i els elements que ens identifiquen. A la vegada, també vol ser la manifestació de l’agraïment de l’ARA Balears a la col·laboració i suport que Toni Catany donà al diari des del moment de la seva creació. L’ARA Balears vol agrair a la Fundació Toni Catany que hagi cedit el nom del fotògraf per honorar aquest premi.

Bases del concurs

Clica aquí per a descarregar les bases del concurs

stats