ARA DIUEN QUE...
Portada 20/07/2015

Pastor es va deixar el llibre 'Sa llengo baleár no és se llengo keteláne'

Antoni Bennàssar, de contrincant de Jarabo a assessor de Podem al Parlament

Ara Balears
1 min
El llibre que s'han trobat al despatx que ocupava Toni Pastor a Manacor.

Palma- Els calaixos i els estants de l'Ajuntament de Manacor també reservaven alguna sorpresa als seus nous ocupants. L'exbatle Antoni Pastor es va deixar el llibre 'Sa llengo baleár no és se llengo keteláne' dins el despatx. De moment, es valoren dues hipòtesis: que li regalàs un excompany regidor del Partit Popular a qui li agradava votar "en quantre" i no a favor; o que el mateix autor, Bartolomé Mayol, n'hi fes arribar un exemplar, ja que també en va enviar un bon grapat a la cadena d'extrema dreta Intereconomía.

- Antoni Bennàssar, el professor de dret de la UIB que va competir contra Alberto Jarabo en les primàries per ser secretari general de Podem, és ara un dels nous assessors del grup de Podem al Parlament balear. Aquest grup parlamentari ha nomenat recentment quatre assessors que cobraran un sou anual cada un de 40.408 euros. Un d'aquests assessors és Bennàssar.

- Un altre dels nomenaments que ha fet públic el Parlament és el del cap de gabinet de la presidenta de la Cambra, Xelo Huertas, també de Podem. Es tracta d'Antoni Jiménez Massana, psicòleg i educador social, que, com la presidenta, també té passat socialista. L'any 2013 encara formava part de l'executiva de l'agrupació socialista de Palma-Llevant. En el seu càrrec cobrarà 53.811 euros anuals.

- El periodista Jordi Bayona ha deixat de ser l'assessor del senador autonòmic Francesc Antich (PSIB). El Parlament també ha fet públic el seu cessament. Ara s'aparta de la política i es dedicarà a escriure una novel·la.

stats