LECTURA ENLLAÇADA
Portada 22/09/2014

Un paper banyat i una comissió que s'enfanga en un dia de pluja

El cel es tapa al PSIB i el dia sense cotxes fa aigua

Quim Torres
1 min

PalmaL'Ajuntament de Palma va despatxar en un foli i mig amb lletra per a miop la justificació de la ubicació de Son Espases per a l'hospital de referència de Balears. Un document aigualit sense dades tècniques i carregat d'obvietats. Son Espases és ara una arma política i, en un dia de pluja com el d'avui, enlloc de refrescar s'escalfa la temperatura en les hores prèvies a la votació al Parlament de la comissió d'investigació. Amb l'aigua d'avui, la comissió s'enfangarà i segurament ens encantarem mirant com els polítics peguen bots sobre els bassiots i veurem poques clarianes al cel.

En paper banyat es va convertir l'informe que l'empresari Javier Pierotti, mort aquest dissabte, va enviar el novembre de l'any passat a diverses institucions denunciant una presumpta corrupció, un suposat tracte de favor a determinats empresaris o una manca de control política i policial a la zona turística de Magaluf, situacions que ara formen part de l'actualitat i que han anat caient com una barrumbada continua durant aquest estiu.

El cel es tapa al PSIB com si es preparàs una tempesta. Ara cerquen un candidat a Palma perquè troben que els aspirants que hi ha no suraran en unes eleccions.

La pluja fina que suposa la tasca de conscienciació per reduir la contaminació dels vehicles privats no acaba de calar, sobretot quan l'alternativa a Balears és un transport públic insuficient. I en el dia sense cotxes, es veuen més cotxes que mai. Una vegada més, el dia sense cotxes fa aigua.

stats