ARA DIUEN QUE...
Portada 07/10/2014

Mort, fantasma i zombi, els qualificatius de l'oposició al TIL

Horrach avisa els càrrecs polítics que, per ell, són com els funcionaris si cometen delicte

Ara Balears
1 min

Palma- L'oposició ja no sap com ho ha de fer per posar de manifest que el TIL està suspès. En el ple d'aquest dimarts al Parlament han dit que el TIL és "mort", que és un "fantasma" i que és un "zombi". Després de tot això, el president Bauzá ha assegurat que el trilingüisme —ja fa uns dies que la paraula TIL ha desaparegut del seu vocabulari— "no té marxa enrere".

- La presidenta del Parlament, Marga Durán, ha tornat a indignar avui l'oposició quan ha posat emperons a votar una proposta del PSIB que figurava en l'ordre del dia. El seu argumentari, el mateix que el del PP, ha provocat les queixes de l'esquerra. Durán, que sol tallar les intervencions per renyar els diputats de l'oposició, ha cridat a l'ordre en dues ocasions el portaveu adjunt dels socialistes, Vicenç Thomàs. En el ple d'avui, però, s'ha arribat a posar nerviosa i també ha renyat el popular Carlos Veramendi.

- Com a mínim sorprèn que fins ara els dos únics condemnats pels casos Gürtel i Blesa siguin dos jutges: Baltasar Garzón i, des d'aquest dimarts, Elpidio Silva.

- Un dels membres del consell d'administració del Mallorca tenia penjada fa uns dies una bandera pirata al seu perfil de WhatsApp. Ara l'ha canviada i hi té el capità Jack Sparrow, el protagonista de 'Pirates del Carib'.

- El fiscal anticorrupció Pedro Horrach ha volgut llançar avui un missatge per a navegants i ha advertit que malgrat que hi ha delictes tipificats per a funcionaris públics, els càrrecs polítics col·locats en les empreses públiques, com per exemple un gerent, tenen la consideració de funcionaris si els han comès.

stats