VIST AL TWITTER
Portada 01/02/2015

El poder de convocatòria de Podem dóna molt de joc

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

Daniel A. Ll. (‏@davellit): "Arribarà el moment, abans de les eleccions, en què Podem deixarà de ser 'populisme bolivarià' per ser una eina útil de divisió de l'esquerra".

Roquini 2015 Any 0! (‏@roquini): "Si @ahorapodemos concentra 200.000 persones i guanya les eleccions espanyoles, nosaltres amb 2.000.000 de persones cada #11s, què? #Independència".

Tomàs Bordoy (@tomasbordoy): "L'extraordinària capacitat de convocatòria de Podem contrasta amb la divisió interna que es dóna a les seves assemblees locals".

Antonio Diéguez ‏(@antonio_dieguez): "Si Podem demana les claus de Moncloa amb 100.000 manifestants de tot Espanya, què hem de demanar a Balears amb més de 100.000 contra el TIL?".

Miquel Àngel Pons (@mapons2): "Jo també sóc dels que pens que per aconseguir un pacte educatiu hi ha d'haver consens. I per haver-hi consens tothom ha de cedir un poc".

Joana Maria Escartín ‏(@jomaesbi): "Urgeix un pacte per l'educació. Per una educació no elitista".

Guillem Bosch ‏(@candelaigua): "Cap veí del Molinar sense la seva foto de l'arc de Sant Martí".

Guillem Mercadal (‏@Guillemercal): "El 'bufador' de Binidalí pareix que exhala vapor directament de l'Hades. La força del mar i l'aire. #Menorca".

Miquel Sintes Ferrer ‏(@ginambherbes): "Cada dia hi més habitatges i establiments buits a Maó. Ofèn, tanta propaganda triomfalista".

Avel·lí Capó (‏@aacapo): "La caleta sense platja".

Pilar Costa (@pilarcosta): "El primer atmetller del 2015!"

Biel Barceló (‏@bielbarcelo): "Tant Montoro com Solbes en el seu moment han reconegut el mal finançament de Balears. Però ni PP ni PSOE ho han arreglat. Volem #sobiraniafiscal".

Gerard Quintana ‏(@gerardquintana): "Quan fa vent em sento a casa. Bon diumenge!!"

Enrique Coperías ‏(@TapasDeCiencia): "Aquest és l'aspecte que té el Sol avui diumenge. Foto del telescopi espacial SDO de la @NASA".

stats