L'OBSERVATORI
Portada 02/04/2015

Un incendi al vestidor

Miquel Soler ha iniciat un foc de conseqüències difícils de preveure

1 min
Miquel Soler a la banqueta de Son Moix. / RCE MALLORCA

PalmaNo va estar bé. Miquel Soler va intentar apaivagar un conat d'incendi ruixant el foc amb benzina. Joao i Xisco havien expressat públicament el desacord amb el sistema de rotacions que l'entrenador ha instaurat d'ençà que va substituir Valeri Karpin, i el Nanu va actuar d'una manera incendiària.

Primer va acusar la premsa d'haver iniciat la polèmica i després va començar a inclinar les culpes cap als jugadors. Apel·lant a la seva més que dilatada experiència als terrenys de joc, Soler va afirmar que els jugadors cerquen excuses per no fer el que els diuen. Com quedam? No érem els periodistes carronyaires que cercàvem titulars cridaners?

Netejar pedaços en públic és el que té. És difícil d'entendre el que cercava el tècnic amb les seves declaracions. Fer reaccionar els jugadors? Supòs que sí, però no crec que sigui la millor manera de dir-los-ho. És un tòpic, la roba bruta és renta a casa. A dins el vestidor.

Això indica un cisma al vestidor vermell? És mal de dir. Però són senyals que assenyalen en aquesta direcció. Les conseqüències són males de preveure.

stats