Política 03/05/2022

Yllanes, disposat a modificar la Llei de canvi climàtic per fer-la més ambiciosa en transició energètica

També sosté la necessitat d'impulsar la mobilitat elèctrica en les activitats vinculades al turisme

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un vehicle elèctric.

PalmaEl conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, ha assegurat aquest dimarts que està disposat a modificar o actualitzar la Llei de canvi climàtic de les Balears "per ser més ambiciosos" en transició energètica.

Així ho ha manifestat durant el ple del Parlament, on ha apuntat que, si bé la proposició de llei de Reserva de la Biosfera de Menorca és un projecte "molt ambiciós" en termes de descarbonització, "ho podria ser encara més".

Informes de l'IPCC

En aquest sentit, ha recordat que els informes del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC) demanen respostes "més ambicioses" per reduir l'emissió de gasos contaminants i assolir la descarbonització com més aviat millor.

Per altra banda, segons recull Europa Press, el conseller ha sostingut la necessitat d'impulsar la mobilitat elèctrica també en les activitats vinculades al turisme, on els establiments han de fer una aposta ferma, per exemple, instal·lant punts de recàrrega a les seves instal·lacions.

stats