Política 24/06/2013

Wert considera que un alumne que no treu un 6,5 no hauria d'estudiar a la universitat

"Els paguem per estudiar", diu el ministre d'Educació i Cultura en una entrevista a TVE

Ara
1 min

BarcelonaEl ministre d'Educació i Cultura, José Ignacio Wert, té l'habilitat de provocar polèmiques allà on va, i les seves últimes declaracions aixecaran polseguera. En plena controvèrsia sobre si la nova política de beques expulsarà de la universitat estudiants bons però sense recursos, el ministre ha afirmat que un alumne que no pot treure un 6,5 no hauria de ser a la universitat. Ho ha dit aquest dilluns, en una entrevista a Televisió Espanyola.

El ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, ha qüestionat aquest dilluns que un estudiant universitari que no sigui capaç d'obtenir una nota mitjana d'un 6,5 per obtenir una beca "estigui ben encaminat" i hagi de continuar els seus estudis universitaris. Fins ara la nota mitjana requerida per tenir dret a demanar una beca era de 5,5. Segons Wert, un 6,5 suposa un "esforç raonable, i no una cosa exagerada". De fet, Wert ha assegurat que el 6,5 se situa per sota de la mitjana universitària.

"No és que els paguem els estudis, és que els paguem per estudiar", ha assegurat Wert en una entrevista a TVE en què ha parlat de la polèmica per la nova política de beques que prepara el seu ministeri. Wert ha assenyalat: "La pregunta que cal fer-se és si aquest estudiant que no pot aconseguir un 6,5 està ben encaminat o hauria d'estar estudiant una altra cosa".

stats