Política 26/06/2019

Jorge Campos: "Algú ha confós eliminar un grup de Whatsapp amb destituir el comitè executiu"

El dirigent de Vox a les Balears nega cap crisi arran de l'acumulació de càrrecs per part de dos membres de la formació

Ara Balears
1 min
El president de VOX Balears, Jorge Campos a l'acte central de campanya del 28-A

Palma“No s'ha destituït el comitè executiu regional de Vox, algú ha confós tancar un grup de Whatsapp amb una destitució que no existeix”. Així s'ha expressat Jorge Campos davant una informació apareguda a l'edició impresa aquest dimecres al diari 'El Mundo' segons la qual s'ha obert una crisi al partit d'extrema dreta a causa de l'acumulació de càrrecs de dos membres del partit, Sergio Rodríguez, diputat al Parlament balear i regidor a l'Ajuntament de Palma, i Idoia Ribas, regidora de l'Ajuntament de Calvià i diputada al Parlament.

El diari assegura que ni Rodríguez ni Ribas estaven disposats a renunciar a un dels càrrecs i que, arran de les crítiques, Campos ha destituït el comitè executiu regional de la formació. Amb tot, Campos ho ha negat aquest dimecres al Parlament i ha assegurat que "no hi haurà acumulació de títols" i, per tant, hauran de tenir amb un sol càrrec "en els pròxims mesos".

Campos ha insistit en negar cap crisi interna i el partit ha assegurat en un comunicat que ningú havia contrastat aquesta informació amb la formació, ja que "la suposada destitució és només el tancament d'un grup de Whatsapp que forma part de la integració d'Actúa Baleares i Vox". A més, a través del comunicat, ha assenyalat que tots els membres del grup estaven informats d'aquest tancament.

stats