Política 15/05/2018

El Ministeri confirma al Govern el 75% de descompte en els vols amb la Península

Davant l’anunci de Nova Canària que tendran bonificació, Mobilitat ha confirmat amb Foment que l’ajuda serà extensible a les Illes Balears

S. Vidal
1 min
El Ministeri confirma al Govern el 75% de descompte en els vols amb la Península

PalmaEl 75% de la bonificació per als vols entre les illes i a la península serà una realitat quan s’aprovin els pressupostos. Així ho ha confirmat el Ministeri de Foment a la Conselleria de Mobilitat després que la formació Nova Canària ja havia anunciat que havia tancat l’acord per a les Canàries amb l’executiu de Rajoy.

Arran de saber-se la notícia en relació amb les Canàries, la conselleria de Marc Pons ha contactat amb l’executiu de l’Estat per confirmar que la bonificació per al transport tant aeri com terrestre també serà extensible a les Illes Balears i la resposta ha estat positiva. El conseller donarà més explicacions aquest dimecres.

Mentrestant, el màxim dirigent de Nova Canària, Román Rodríguez, ja ha celebrat la

L’acord amb el partit canari està inclòs en els pressupostos generals de l'Estat. En el cas de les Balears queda per veure si se seguirà el mateix camí o si es farà a través del Règim Especial Fiscal (REB) que es negocia amb la Conselleria d’Hisenda.

stats