Política 25/11/2021

Vicenç Vidal i Marga Prohens, finalistes dels premis de l'Associació de Periodistes Parlamentaris

Pere Sampol va aconseguir aquest guardó l'any 2007

1 min
Vicenç Vidal en el ple del Senat.

PalmaEl senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, i la diputada del PP balear en el Congrés, Marga Prohens, han estat nominats per l'Associació de Periodistes Parlamentaris com a senador revelació i diputada revelació, respectivament. Cal recordar que la darrera vegada que un polític va ser finalista d'aquests guardons va ser l'any 2007, quan el senador autonòmic del PSM, Pere Sampol, va ser nomenat juntament amb Dionisio García (PP), Patricia Hernández (PSOE) i Javier Maquesta (PNB). En aquesta ocasió Sampol va aconseguir el guardó.

En el cas de la categoria de senador revelació, Vidal comparteix candidatura amb Elena Muñoz (PP), Pablo Gómez (Más Madrid) i Koldo Martínez (Geora Bai). Quant a Prohens, les altres nomenades a diputada revelació són Marta Rosique (ERC), Mireia Vehí (CUP) i Laura Berja (PSOE).

"He participat en votacions importants i he intervingut molt. Potser la premsa de Madrid no estava habituada a escoltar els polítics de les Illes", ha dit Vidal sobre la seva nominació, a més d'ironitzar: "Segur que els meus moments estel·lars amb la ministra d'Hisenda han caigut en gràcia a molta de gent".

Marga Prohens durant una intervenció en el Congrés dels diputats.

Per la seva banda, Prohens ha donat les gràcies pel nomenament. "Sempre fa il·lusió que es reconegui la teva tasca, i més en un lloc on hi ha tants bons parlamentaris", ha comentat. "Estic agraïda també perquè he pogut aixecar la veu en defensa de les Illes Balears, de la igualtat, dels col·lectius més vulnerables i contra la violència masclista", ha afegit.

stats