Política 02/02/2021

Vidal adverteix a la ministra de Turisme que "els fons voltor sobrevolen l'economia balear"

El senador de MÉS per Mallorca demana pel pla de xoc integral que va prometre Pedro Sánchez en suport del comerç, els autònoms i el turisme

Ara Balears
1 min
El senador de MÉs per Mallorca, Vicenç Vidal

El senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha advertit aquest dimarts a la ministra de Comerç, Indústria i Comerç, Reyes Maroto, que "els fons voltor sobrevolen les Balears" en aquesta tercera onada del covid-19 i "convertiran les Illes en una economia devastada". Vidal ha demanat a Maroto en el Senat quina és la situació del pla de xoc integral en suport al petit i mitjà comerç, els autònoms i el sector turístic, que Pedro Sánchez ha promès en diverses ocasions.

El representant ecosobiranista també s'ha mostrat "indignat" perquè les vacunes, l'ingrés mínim vital o els ERTO es converteixin en "una autèntica decepció per a les Illes Balears" a causa de "la ineficiència del govern estatal durant les dues primeres onades" de la pandèmia. Vidal ha recordat a la ministra que tant ella com Sánchez "han embolicat la troca" a la ciutadania "parlant d'una propera reactivació per Pasqua o l'estiu que sembla que es fa difícil". El senador ha carregat contra el fet que Maroto "anomeni pla integral els 20 milions d'euros que ens pertoquen dels fons europeus". "És absolutament ridícul i irrespectuós", ha afirmat.

stats