Política 27/08/2021

MÉS demana la compareixença de Marlaska per explicar si les infraestructures estatals d'acollida de migrants estan realment preparades a les Illes

ARA BALEARS
1 min
El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal.

PalmaEl senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha reclamat la compareixença del ministre Grande-Marlaska al Senat perquè doni explicacions sobre per què "en plena arribada de migrants i refugiats aquest estiu ha donat per fet que a les Balears tenim les infraestructures necessàries per afrontar-ho correctament".

Vidal ha afirmat que està preocupat perquè "davant una crisi humanitària que requereix una acurada actuació per part de les institucions competents no hi ha infraestructures adequades". En aquest sentit, ha posat com a exemple que el solar ubicat a l'Aranjassa, que la Delegació del govern espanyol volia utilitzar per atendre els migrants arribats en pastera, "no té les condicions per rebre persones que han estat patint la tragèdia de la travessa".

Per a l'ecosobiranista "és primordial que Marlaska eviti frivolitats i sigui clar en si l'Estat pensa realment posar els recursos adequats per a l'acollida de les persones que arriben a les Illes Balears".

stats