Política 23/09/2020

Vicenç Vidal denuncia la "negativa" del PSOE a debatre sobre la insularitat al Senat

La proposta que va presentar el senador és "calcada paraula per paraula" de la que el PSOE havia defensat mesos enrere

Ara Balears
1 min
Imatge de Vicenç Vidal.

PalmaEl senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha denunciat que el PSOE rebutjàs aquest dimarts al Senat la proposta per crear una ponència sobre la insularitat que va presentar "calcada paraula per paraula" de la que el PSOE havia defensat mesos enrere, segons han informat en un comunicat.

Vidal va aprofitar una altra proposta socialista de ponència d’estudi sobre la tercera edat per incloure-hi, com a esmena, la proposta de crear una ponència sobre la insularitat "que no em cansaré de reclamar".

Vidal ha indicat que, amb la seva proposta, copiada de la que el partit de Pedro Sánchez havia dit que defensava fa mesos, "pretenia posar en evidència un PSOE i un PSIB que sembla que, tristament, no tenen intenció de posar en marxa una simple ponència d’insularitat".

El senador ha recordat que "al Senat, com si fos una escola, no em cansaré d’explicar la insularitat fins que el conjunt de senadors dels partits estatals entenguin que els ciutadans de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca no podem més".

stats