Política 08/06/2021

Vicenç Vidal: "Emprar la pandèmia per no comprometre’s amb el REB és miserable"

Ha reclamat a la ministra espanyola d'Hisenda, María Jesús Montero, que compleixi les promeses del Règim Especial de les Illes Balears

ARA Balears
1 min
Vicenç Vidal al Senat

PalmaEl senador autonòmic Vicenç Vidal ha criticat la ministra espanyola d'Hisenda, María Jesús Montero, per no complir les promeses amb el Règim Especial de les Illes Balears ( REB) i l'ha acusada d'emprar la pandèmia per no comprometre's amb el REB. "És un comportament miserable", ha destacat Vidal. Durant la compareixença al Senat, l'ecosobiranista ha recordat, de nou, la importància d'aprovar el REB per als residents de l'Arxipèlag i ha reclamat que es compleixin totes les promeses que s'han fet.

En aquest sentit, el senador autonòmic ha reprès la ministra dient-li que “veure-la de visita a les Illes dient que el Règim Especial està complit és com veure la marmota Phil (de la pel·lícula El Dia de la Marmota) anunciar la fi de l’hivern, un hivern econòmic terrible per a la gent de les Balears”.

Compareixença de Vicenç Vidal al Senat

Davant l'acusació de l'ecosobiranista, la ministra ha qüestionat la manera de fer política de Vidal, al qual ha qualificat de "poc seriós" i de posar exemples "planers com dibuixos animats". Davant la resposta de Montoro, Vidal ha respost de nou amb ironia avisant la ministra que "prengui consciència que hi ha algú, des de les Illes Balears, fiscalitzant la feina que fa".

stats