Política 13/11/2019

Vicenç Vidal es reuneix amb els dirigents pitiüsos per fer un mapa de les demandes dels moviments socials

El senador prioritzarà defensar interessos eivissencs com els recursos hídrics, la connectivitat aèria i la bioseguretat del port d'Eivissa

Ara Balears
1 min
Vicenç Vidal es reuneix amb els dirigents pitiüsos per fer un mapa de les demandes dels moviments socials

PalmaEl senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, és a Eivissa i a Formentera aquests dies per trobar-se amb les presidències dels consells insulars i per fer un mapa de les demandes dels moviments socials pitiüsos.

Vidal s'ha reunit amb el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, en el marc d'un conjunt de trobades per, segons el senador, "conèixer de primera mà la realitat d'Eivissa i posar-se a disposició d'institucions i teixit cívic eivissenc per ser la seva veu a Madrid".

A la reunió bilateral s'ha parlat d'assumptes com "les infraestructures hidràuliques, les depuradores, la bioseguretat al port d'Eivissa, la problemàtica de les prospeccions, la connectivitat aèria i la necessitat d'un finançament just". Vidal ha afirmat que "com a senador de designació autonòmica illenc tenc clar que cal estar al servei dels interessos d'Eivissa, el seu teixit associatiu i econòmic i les seves classes populars".

Aquest divendres horabaixa el senador es reunirà amb l'exconsellera de Cultura Fanny Tur, l'exregidor d'Ara Eivissa Joan Ribas i el professor i exeurodiputat Bernat Joan, entre d'altres. Dijous Vidal serà a Formentera, on es reunirà amb Alejandra Ferrer, presidenta del Consell de Formentera, i amb agents socials com Gent per Formentera i l'activista per la Memòria Democràtica Artur Parrón.

stats