Política 03/12/2020

Vicenç Vidal denuncia que el govern espanyol no hagi inclòs "les necessitats dels illencs" als pressupostos

El senador de MÉS per Mallorca afirma que els diputats balears "se'n riuen a la cara" dels ciutadans

Ara Balears
1 min
El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal.

PalmaEl senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha assegurat aquest dijous que se sent "estafat" per un govern espanyol que no ha inclòs als pressupostos generals de l'Estat "les necessitats dels illencs, com la millora del REB, el tren de Llevant o la millora en infraestructures hídriques". L'ecosobiranista ha assenyalat que els vuit diputats balears al Congrés "se'n riuen a la cara dels eivissencs, formenterencs, menorquins i mallorquins", i ha afegit que "el PSOE i Podem hauran d'explicar per què territoris com les Canàries, Cantàbria i Aragó surten reforçats i les Balears no".

Vidal ha volgut agrair a Compromís i a ERC que hagin fet "de veu illenca" per presentar les esmenes sobre les Balears als pressupostos, com també als partits que hi han donat suport amb el seu vot com BNG, EH Bildu, CUP i Más País. "Que partits del País Basc i Galícia facin més per les Illes que el PSIB, Podem i el PP diu molt del nivell de les opcions estatals".

El senador autonòmic ha refermat "la convicció que cal continuar-ho intentant" i aquest divendres anunciarà "la bateria d'esmenes" de les Balears que presentarà al Senat la setmana que ve.

stats