Política 10/04/2019

Unides Podem demana "que no tornin" les polítiques del PP davant de la farmàcia de Bauzá

La candidata al Congrés reclama una sanitat pública i gratuïta amb la Constitució a la mà

Maria Fuster
1 min
Unides Podemos demana "Que no tornin" les polítiques del PP davant de la farmàcia de Bauzá

PalmaEls candidats al Congrés i al Senat d'Unides Podem, Antònia Jover i Pep Malagrava, s'han sumat a la campanya 'Que no tornin', encapçalada pel partit en l'àmbit estatal, i han anat fins a la farmàcia de l'expresident José Ramón Bauzá.

La cap de llista d'Unides Podem al Congrés dels Diputats per les Balears, Antònia Jover, ha reclamat una sanitat pública i gratuïta, tal com estableix la Constitució. Jover ha assistit a una taula informativa del partit a peu de carrer amb el candidat al Senat per Mallorca, Pep Malagrava, qui ha assenyalat que havien triat Marratxí per explicar el programa "perquè és un territori recordat per l'infame José Ramon Bauzà, que va llevar la targeta sanitària a milers de persones, i nosaltres volem garantir per llei que precisament la sanitat sigui universal, tal com diu l'article 43 de la Constitució Espanyola".

Jover, a més, ha criticat que durant "aquests darrers temps s'ha anat privatitzant la sanitat de manera encoberta i descoberta". La candidata també ha defensat incloure dins la sanitat l'eutanàsia.

Per part seva, Malagrava ha explicat propostes com incloure dins la cartera del Servei de Salut la higiene bucodental, empastaments, fundes, revisions... "Hi ha un 30% de persones que no poden afrontar aquesta despesa i, per tant, tenen problemes que paguen quan són més greus".

stats