Política 24/04/2021

Toni Roldán serà el nou president d'El Pi Eivissa

ARA Balears
2 min
Una imatge dels membres d'El Pi durant el congrés.

PalmaEl Pi Eivissa ha escollit Toni Roldán com a nou president de la formació a les Pitiüses durant el primer congrés que s'ha fet a l'illa, en el qual han participat prop de 60 persones. Segons ha informat la formació en un comunicat, durant l'acte s'han complert totes les mesures sanitàries que estan establertes per lluitar contra el covid-19.

Després de ser escollit, Roldán ha assegurat que està "molt il·lusionat davant aquest nou repte" i ha admès que és conscient de "la responsabilitat que comporta estar al capdavant d’aquest projecte que ha de servir per donar, de manera definitiva, veu a Eivissa, una illa que ha estat menyspreada per la majoria de forces polítiques d’obediència estatal, que fins ara només ens han utilitzat per als seus interessos partidistes".

Roldán ha explicat que treballarà sobre tres eixos principals: la participació ciutadana, el compliment del REB i la defensa d’una Eivissa més sostenible. En aquest sentit, el nou president de la formació ha apuntat que “aquestes són les directrius que marcaran la nostra tasca tots aquests mesos, amb la mirada posada en el 2023, la data que tenim fixada per aconseguir un diputat d’El Pi Eivissa al Parlament de les Illes Balears perquè defensi la nostra illa".

El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha deixat clar que “fa prop de 10 mesos que iniciàrem una nova etapa, en una conjuntura especial, determinada per la pandèmia, i ens fixàrem uns objectius clars”. El primer: fer arrelar El Pi a les nostres illes. Segons Amengual, “avui aquí, a Vila, a Eivissa, constatam que El Pi creix. Hem aconseguit constituir per primera vegada comitès a Sant Josep, Santa Eulària i a Vila, els quals, units amb el de Sant Antoni, evidencien l’arrelament a l’illa d’Eivissa, que es culmina amb la creació de la primera executiva insular eivissenca. Avui estam fent història.”

 

stats