Política 29/11/2013

"Han arrencat un tros d'identitat a la nostra terra": commoció a la xarxa pel tancament de Canal 9

Persones de tots els àmbits, com el porter Andreu Palop o el número 2 d'Olli Rehn, Amadeu Altafaj, lamenten a través de Twitter el bandejament de l'ens públic valencià

Ara
2 min
Dos treballadors de Canal 9 intenten consolar-se després del tancament de la cadena / EFE

BarcelonaPersones de tots els àmbits, des de polítics fins a esportistes, han lamentat a través de Twitter aquest divendres el tancament de Canal 9 i la ràdio pública valenciana. Us oferim un recull de 10 piulades, entre les moltes que agrupen les etiquetes #RTVVnoestanca, #RTVVexecutada i #RTVV :

  1. Andreu Palop, exporter del València: "No m'ho puc creure!!!" RTVV... Han arrencat un tros d'identitat a la nostra terra. Molts ànims a tots"
  2. Amadeu Altafaj, número 2 d'Olli Rehn: "Com a periodista, estic impactat. Després de Grècia, ara Espanya. L'última imatge de RTVV abans que la policia l'apagués" (amb una fotografia annexada sobre l'últim segon abans del tancament de Canal 9)
  3. Mònica Oltra, diputada de Compromís a les Corts Valencianes: "Hui el govern del PP mor com ha governat. Sense dignitat! #RTVVexecutada #RTVVtornarà"
  4. Enric Morera, diputat de Compromís: "Així és com el @ppcv ha assassinat la nostra RTVV, però #RTVVtornarà"
  5. Núria Roca, periodista: "Terrible. Quina llàstima. Quina pena. Quanta impotència. Mor #Canal9"
  6. Maiol Sanaüja, director del Cercle d'Estudis Sobiranistes: "Ja tenim l'espurna que encén la flama! Som-hi germans del sud, amunt País Valencià!"
  7. Amàlia Garrigós, periodista amb una trajectòria de 23 anys a RTVV: "Abraçada eterna als companys tancats tota la nit en Ràdio 9 des de CPPBurjassot, on estic jo #RTVVexecutada"
  8. Germà Capdevila, editor de la 'Revista Esguard': "Els valencians tenen a les seves mans reobrir RTVV amb els seus vots a les properes eleccions"
  9. Alfons López Tena, líder de Solidaritat: "3 segles de llarga pena i de lluites clavades al cor #RTVVexecutada #PaísValencià"
  10. Samanta Villar, periodista: "Veure la policia prenent els mitjans de comunicació d'un poble. Jo això només ho havia vist el 23-F"
stats