Política 23/09/2015

RTVE convida els seus treballadors a jurar la bandera d'Espanya en un acte organitzat per l'exèrcit

Ara
1 min
bandera espanyola

BarcelonaLa direcció de Radiotelevisió Espanyola ha fet arribar als seus treballadors, a través de la intranet de l'empresa, una invitació de l'exèrcit de terra perquè assisteixin a l'acte de jura de bandera que aquest organisme celebrarà el 31 d'octubre a la caserna de Pozuelo de Alarcón, situada just al costat dels estudis centrals de RTVE a Prado del Rey.

Segons 'El Mundo', des del departament de comunicació de RTVE s'han facilitat als empleats "els formularis per a la prestació del jurament i per a la sol·licitud de la presència de convidats" a un acte que, segons la invitació de l'exèrcit, permet satisfer "el dret i l'honor de manifestar el compromís amb la defensa d'Espanya".

El mateix diari assegura, citant fonts de la cadena, que la invitació s'ha fet arribar a la plantilla com un "gest de bona voluntat" entre veïns: la seu de RTVE es troba al número 4 i la caserna al 6 del mateix carrer. Tot i així, la invitació ha arribat també als treballadors de la corporació estatal a Sant Cugat.

stats