Política 27/01/2019

Rodríguez aspira a la reelecció amb un projecte "molt exigent" per a Calvià

L'aspirant socialista a revalidar la batlia ha defensat la seva iniciativa com a "sòlida, solvent i segura"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'Afonso Rodríguez

PalmaL'aspirant socialista a revalidar la batlia Alfonso Rodríguez ha defensat el seu projecte com a "sòlid, solvent i segur", així com "molt exigent per a Calvià", en la presentació de la seva candidatura aquest diumenge, segons ha informat l'agència Efe.

"Necessitam quatre anys més per concloure i consolidar totes les iniciatives que tenim en marxa", ha subratllat el candidat. De la mateixa manera, Rodríguez ha exposat com a eixos del seu programa "l'ocupació, l'habitatge i el lideratge turístic".

En la presentació, el candidat a la batlia de Calvià ha estat acompanyat per la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, que han coincidit a destacar el lideratge de Rodríguez al capdavant de l'Ajuntament del municipi en els darrers quatre anys.

Així, Armengol ha assegurat que els socialistes surten "a guanyar les eleccions" perquè volen "continuar servint la ciutadania" amb la intenció de "garantir més drets, més llibertats, més democràcia i més serveis públics". La secretària general del PSIB ha sentenciat que "la gent viu millor ara que fa quatre anys", però "queden moltes coses per fer".

També Cladera ha defensat la necessitat de "consolidar, revalidar i ampliar les polítiques socialistes" per al que creu necessari "revalidar les polítiques d'esquerra i evitar que la dreta torni a les institucions".

stats