Política 12/04/2019

La regulació del lloguer turístic divideix els candidats a la batlia de Palma

La segona proposta que més divideix els partits del municipi és respecte a la construcció d'un tramvia a la pròxima legislatura

Ara Balears
1 min
El lloguer turístic a pisos ja no està permès a Palma.

PalmaEl debat sobre la regulació del lloguer turístic a Palma divideix els candidats a la batlia de la ciutat. La segona proposta que més enfronta els partits del municipi és la construcció d'un tramvia durant la pròxima legislatura, ja que només PSIB i El Pi creuen que serà possible. Així ho asseguren les conclusions que Joves Arquitectes de Mallorca han publicat aquest divendres després que el 5 d'abril convoquessin a totes les forces polítiques, excepte Ciutadans perquè encara no tenien un candidat assignat i el PP que es va excusar dos dies abans, per fer un col·loqui sobre el model de ciutat sota el titol 'La Palma que ve'.

D'altra banda, les formacions van coincidir plenament en punts com l'augment de la inversió en el transport de l'EMT i BiciPalma, la construcció d'aparcaments dissuasius a la perifèria i que es continuïn promocionant Habitatges de Protecció Oficial en fase de projecte o ja iniciats. A més d'adjudicar equipaments mitjançant concursos públics d'idees oberts per arquitectes afavorint la màxima concurrència i innovació. Al debat van participar Antoni Noguera, de MÉS per Palma; José Hila, del PSIB; Alberto Jarabo, de Podem; Josep Melià, del Pi; Fulgencio Coll, de VOX; i Laura Dorado, de Crida per Palma.

stats