Política 04/01/2019

El batle i els regidors de Palma respondran als ciutadans en una audiència pública

L'acte tindrà lloc el dimecres dia 9 a partir de les 18.30 h al teatre Mar i Terra

Ara Balears
1 min
El batle i els regisdors de Palma respondran als ciutadans en una audiència pública

PalmaEl batle de Palma, Antoni Noguera, i els regidors i regidores del seu equip de govern duran a terme el dimecres dia 9 de gener una audiència pública, oberta a tota la ciutadania, que tindrà lloc al teatre Mar i Terra a partir de les 18.30 h per tal de donar resposta a les qüestions que es puguin plantejar els assistents.

"L’audiència pública s’inicia amb l’explicació de les principals actuacions de les diferents àrees durant aquests tres anys i mig de legislatura, es dona compte de la feina feta i es responen les preguntes dels ciutadans i ciutadanes. Aquesta trobada oberta s’emmarca dins l’agenda pública de visites de barri i trobades obertes periòdiques amb batle, regidors i regidores, que permeten apropar a les àrees de l’Ajuntament les problemàtiques de les barriades", explica l'Ajuntament en un comunicat.

Segons el Consistori, el format d’audiència pública permet preguntes directes de la ciutadania i és una passa més en el compromís de transparència i participació de l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma amb els residents al municipi.

stats