Política 06/02/2019

Una regidora del PP es queixa de la suposada brutor actual de Palma amb una foto de fa un any

Després de la resposta d'Emaya, M. José Bauzá ha esborrat el tuit sense demanar perdó per les falses acusacions

Ara Balears
2 min
Imatge que ha utilitzat el PP per criticar la gestió de Cort.

PalmaLa regidora del PP a l'Ajuntament de Palma M. José Bauzá, va criticar ahir a Twitter "el lamentable aspecte que tenia la plaça del Mercat" durant l'horabaixa d'ahir mateix, mostrant una fotografia on es veia un munt de brutor fora dels contenidors. Fins i tot hi va etiquetar el batle de Palma, Antoni Noguera, i va afegir que "alguna cosa no s'està fent bé". Però la fotografia amb què pretenia atacar Cort per la suposada brutor actual a Ciutat no era d'ahir, sinó de fa gairebé un any.

Emaya ha contestat al missatge avisant la regidora que la foto que havia difós no era d'aquest dimarts. "Ens confirmen que aquesta foto no és d'ahir, els contenidors són d'un model que es va substituir fa mesos. La imatge ja s'havia publicat el mes de març del 2018", ha remarcat l'empresa pública, adjuntant una captura de pantalla d'una notícia d'un diari digital que ja feia servir la mateixa imatge.

Hores després de la publicació i de la resposta d'Emaya, la regidora del PP a l'Ajuntament de Palma ha retirat el tuit sense demanar disculpes per l'error. Tot i que el tuit no es pot veure al seu perfil, l'ARA Balears l'ha pogut recuperar.

Una regidora del PP es queixa de la suposada brutor actual de Palma amb una foto de fa un any

Aquesta setmana el PP de Cort ha envestit la feina d'Emaya. Precisament aquest dimarts la portaveu del PP, Marga Duran, va assegurar que la ciutat de Palma "està més bruta que mai". A més, va acusar l'actual equip de govern de no tenir "una planificació clara" de l'organigrama de treball d'Emaya. "Més d'un 20% de les rutes de neteja no es fan a causa de la manca de conductors", va dir la portaveu. Tot i això, Emaya va assegurar que durant aquesta legislatura "les queixes dels ciutadans sobre la neteja han disminuït".

stats