Política 15/03/2016

El regidor del PP a Palafolls: "A Jesús el va trair un dels seus, i a mi m'estan crucificant els del meu partit"

Bermán lamenta que Albiol, que ha dit que no coneixia el seu currículum, oblidi els "centenars de trucades" creuade

Ara
2 min
El regidor del PP a Palafolls, Óscar Bermán, acumula un llarg historial de sortides de to.

BarcelonaEls 15 minuts de glòria del regidor del PP a Palafolls, Óscar Bermán, estan durant més del que el partit voldria. Després de guardar silenci ahir i negar-se a rectificar quan el partit li va exigir un pronunciament pública, aquest dimarts l'edil popular ha parlat a Telecinco, a 'El programa de Ana Rosa', per assegurar que "no pretenia insultar ni ofendre ningú".

A més, ha atribuït l'allau de crítiques que ha rebut al fet que hagi estat crític amb la corrupció al partit o amb la posició que els populars han tingut sobre el dret a la vida, un aspecte, el de l'avortament, on creu que el PP "no ha estat a l'alçada".

Clica aquí per escoltar les declaracions de Bermán

Al vespre, en una entrevista a Alerta Digital, el regidor de Palafolls s'oblidava de la petició de disculpes i centrava el seu discurs en carregar contra el PP per no haver-li donat suport: "A Jesús el va trair un dels seus, i a mi m'estan crucificant els del meu partit", resumia Bermán, que admetia sentir-se traït i decebut amb alguns dirigents del seu partit.

Preguntat directament per Albiol, ha criticat que el líder del PP al Parlament hagi dit que no el coneixia personalment, i ha lamentat que hagi oblidat les vegades que s'han vist i reunit, "els centenars de trucades i missatges" que han intercanviat i el suport que va rebre de la seva família per ser alcalde de Badalona.

Després que el partit hagi dut el seu cas al comitè de drets i garanties perquè li obri un expedient, el coordinador general del PP, Xavier García Albiol, ha insistit que "és millor que no parli" i "deixi d'opinar de política" més enllà de les qüestions municipals que afectin el seu poble.

Bermán ha respost també a aquestes paraules d'Albiol, i l'ha avisat que si va entrar al PP va ser poder defensar els interessos "del seu poble i els de tots els pobles d'Espanya". Tanmateix, el regidor de Palafolls no creu que la seva etapa al PP hagi acabat, però obria la porta a defensar les seves idees "dins o fora del partit".

Bermán anava a la llista del PP el 27-S

Albiol va intentar treure ferro ahir a les declaracions de Bermán al·legant que, "amb tots els respectes, es tracta d'un regidor de Palafolls". Va obviar, però, que l'edil també anava de 24 a la llista del PP el 27-S que encapçalava el mateix Albiol. Un fet que avui el líder del PP a la cambra catalana ha minimitzat remarcant que tenia les mateixes opcions de sortir escollit que el 45.

stats