Política 15/05/2020

El PP demana al Govern que publiqui ja el decret per reactivar l'economia

El president del partit, Biel Company, creu que l'Executiu balear "és el menys transparent de la democràcia"

Ara Balears
1 min
Company ha lamentat el resultat que preveu l'enquesta del CIS i no se la creu.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha demanat al Govern la immediata publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) del Decret llei de mesures econòmiques per fer font la crisi del covid-19 i que es va aprovar dimecres. El líder popular ho ha demanat per "transparència" i perquè la resta de formacions puguin participar-hi i fer-hi aportacions, com ha informat l'agència Efe.

"Armengol ha d'aplicar d'una vegada el consens que tant predica", ha comentat Company, criticant que encara no s'hagi publicat dies després de la seva aprovació. El PP "continua sense saber el contingut detallat del text perquè aquest és el Govern menys transparent de la democràcia", segons ha dit el popular.

"El que sabem és pels mitjans de comunicació", ha dit Company, i ha advertit que l'estat d'alarma "no pot servir d'excusa perquè el Govern continuï actuant des de la unilateralitat la manca de lleialtat amb el PP". El president de la formació, però, ha dit que estan disposats a donar suport a totes les mesures que ajudin a la reactivació econòmica i crear llocs de feina i ha afegit, però, que això no suposa "submissió". Company ha dit que el partit rebutjarà les mesures que no siguin correctes o no tinguin a veure amb la reactivació econòmica en cas que el Govern "aprofiti" el decret per colar-les.

Cal recordar que Company va donar la "benvinguda" a la presidenta Francina Armengol "a les polítiques de reactivació econòmica que va practicar el PP durant la legislatura 2011-2015", després de valorar algunes de les mesures previstes pel nou decret.

stats