Política 05/03/2019

Pere Muñoz: "Els partits polítics s'equivoquen prioritzant la imatge a la gestió"

L'exgerent de l'Agència de Turisme i l'exconsellera de Cultura parlen sobre el cas Contractes, que va generar la seva dimissió

Ara Balears
1 min
Pere Muñoz serà el nou gerent de l'Agència Balear de Turisme

PalmaDesprés de conèixer aquest dilluns la notícia que el jutge ha arxivat el cas Contractes de MÉS, que va esclatar l'any 2017 i va generar la dimissió de diferents membres del partit, l'exgerent de l'Agència de Turisme Pere Muñoz i l'exconsellera de Cultura Ruth Mateu han parlat als micròfons d'IB3 Ràdio.

Pere Muñoz ha fet una reflexió sobre el cas i ha assegurat que "difícilment trobarem candidats per a la cosa pública si a la primera de canvi, quan hi ha una denúncia o quan alguna persona vol fer mal a una altra, ha de presentar la dimissió per una qüestió d'imatge".

A més, ha afegit que "els partits polítics s'equivoquen prioritzant la imatge a la gestió". "El que no és possible és que un mitjà de comunicació inventi una trama i això suposi tanta pressió". Muñoz ha dit que, al final, tota aquesta trama i les seves conseqüències no fan mal professional, sinó mal personal.

L'exconsellera de Cultura Ruth Mateu ha fet un repàs per aquest darrer any i ha dit que "ha estat llarg però quan saps que la raó i la veritat t'acompanyen és més fàcil de dur". L'exconsellera ha assegurat que en aquell moment es varen prendre decisions per no perjudicar el nom de MÉS. "Com a societat hem d'avançar i hem de normalitzar que els polítics dimiteixin. Si no hagués dimitit, possiblement no hauria estat encausada. Ara no dimitiria".

Mateu ha assegurat que "sempre continuaré defensant les idees del projecte de MÉS. Si no és des de la primera línia, serà des de baix, com estic fent ara".

stats