Política 02/04/2019

Noguera: "Aquesta ciutat, amb quatre anys més, no la coneix ni la seva mare"

El candidat a la batlia per MÉS per Palma ha presentat la seva llista parlant en català i en castellà

Maria Fuster
2 min
Noguera: "Aquesta ciutat amb quatre anys més no la coneix ni la seva mare"

PalmaL'actual batle de Palma, Antoni Noguera, ha presentat avui la seva llista per les eleccions municipals del 26 de maig. Noguera ha insistit en la necessitat de governar durant la següent legislatura, per continuar amb les polítiques desenvolupades. "Aquesta ciutat, amb quatre anys més, no la coneix ni la seva mare", ha dit en castellà.

Noguera ha defensat la feina feta en protecció del territori, en referència al port del Molinar, a les Fontanelles i a Can Tapera com a zones on "s'han aturat" projectes de construcció contraris al model de ciutat de MÉS per Palma. També ha recordat que quan governava el Partit Popular a "Palma es podia construir un hotel en qualsevol edifici. Sabeu ara en quants edificis es pot construir un hotel?, en zero", ha assenyalat. El candidat de MÉS per Palma ha assegurat que "mai s'havia reciclat tant com durant aquesta legislatura, gràcies a Neus Truyol"

Garantir el dret a l'habitatge limitant el preu de lloguer, el projecte de trambus per millorar la mobilitat i establir un màxim de tres creuers i de 10.000 persones són les principals propostes que ha mencionat. Per finalitzar el seu discurs ha dit en castellà "no importa d'on vens, tots som ciutadans de Palma".

A Noguera l'han acompanyat persones amb les quals ha fet feina durant aquesta legislatura, com la regidora de Medi Ambient i d'Ecologia i de Benestar Animal, Neus Truyol, els regidors Llorenç Carrió i Miquel Àngel Contreras i la coordinadora de Benestar Social, Catalina Trobat, i alguns d'independents -un de cada quatre no està afiliat en cap partit-. També hi ha gent així d'esquerra republicana i del partit socialista de lliure federació.

La presentació de la llista ecosobiranista s'ha fet a la Tertúlia Cafè Teatre, amb la participació de candidats i candidates electorals, com Rosa Cursach i Bel Busquets.

stats