Política 15/04/2015

Montoro anuncia l'aprovació de la llei que permetrà destapar part dels acollits a l'amnistia fiscal

El consell de ministres ratificarà aquest divendres la nova legislació, que també donarà a conèixer la llista de morosos amb Hisenda

Ara
1 min
El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, al Congrés / EFE

BarcelonaLa llei que permetrà conèixer els principals "morosos" amb l'Agència Tributària i part dels acollits a l'amnistia fiscal s'aprovarà aquest divendres al consell de ministres, segons ha declarat el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro.

Montoro ho ha anunciat en una interpel·lació del PSOE al Congrés sobre el paper de l'Agència Tributària en els casos de corrupció que afecten el Partit Popular i impulsat per la presumpta investigació per part de l'Oficina Antifrau de l'exvicepresident de Bankia Rodrigo Rato.

L'objectiu d'Hisenda, segons Montoro, és poder publicar per primera vegada i durant el quart trimestre d'aquest any un llistat de les persones que més deuen a Hisenda, és a dir, aquells que el proper 31 de juliol deguin més d'un milió d'euros.

A finals de l'any passat, el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques va estimar que en aquesta llista podrien arribar a aparèixer unes 2.000 persones i empreses.

stats